CITITOARE FIXE PENTRU RETAIL

Sunt soluția necesară pentru aplicațiile de la casă din întreaga industrie de retail, unde o tranzacție rapidă și precisă poate comunica o senzație pozitivă clienților.

Aplicațiile de la casa de marcat din domeniul retail pot fi foarte solicitante pe piața de astăzi. Atât segmentul alimentar, cât și cel non-alimentar trebuie să ofere cea mai confortabilă și fiabilă experiență posibilă clienților. Retailerii consideră soluțiile de la casa de marcat ca fiind una dintre cele mai critice aplicații din interiorul magazinului, iar Scancode reprezintă partenerul tehnologic ideal capabil să asiste și să asigure proiectarea, executarea și valorificarea soluțiilor ideale.

Magellan 9600i

Design rezistent, performanță de scanare de top în industrie și opțiuni noi permit Inteligența Artificială (AI) la casa de marcat.

 

Magellan 9600i oferă un aspect nou, un design durabil, performanțe de scanare de top în industrie și opțiuni noi pentru a permite Inteligența Artificială (AI) la casa de marcat. Scannerele 9600i și scanner/scale sunt partenerii perfecti pentru Punctul de Vânzare (POS) în toate mediile de checkout cu volum mare, cu configurații de bază și avansate. Clienții pot personaliza o soluție pentru a satisface cel mai bine nevoile lor de asistență și self-checkout, cu trei lungimi de carcasă și mai multe opțiuni de montare pe stand de verificare.

 

 

 

descarcă broșura cere ofertă

Magellan 9900i

Cu un stil de scanare unic, 9900i oferă o performanță de scanare de top în industrie, care permite Inteligența Artificială (AI) la casa de marcat.

 

Echipate cu cea mai recentă tehnologie de imagistică, scannerele 9900i oferă cel mai mare volum de scanare din clasa sa. Acest lucru asigură cele mai rapide rate de citire și ușurință în utilizare, indiferent de simbologiile 1D, 2D, GS1 sau Digimarc. Noul scanner Magellan dispune de butoane tactile capacititive și suprafețe netede pentru a asigura că zonele de deasupra tejghelei sunt ușor de curățat și de dezinfectat. Moul model 9900i TDR crește volumul de scanare cu 20% și adaugă o vedere unică în industrie a celei de-a șasea fețe a obiectelor care trec peste platou, pentru o experiență de scanare exceptionala. TDR-ul este disponibil în 3 înălțimi și oferă un cititor integrat opțional orientat spre client, permițând clienților să scaneze dispozitive mobile și cupoane independent de casier în benzi asistate, îmbunătățind eficiența.

descarcă broșura cere ofertă

Magellan 35xxHSi

Cititoare încastrate, orizontale, cu tehnologie de imagistică.

Cititoarele Magellan 3510HSi și 3550HSi au un design plăcut din punct de vedere estetic, combinate cu durabilitate pentru a face față rigorilor de la punctul de vânzare. Acestea prezintă un platou din oțel inoxidabil și sticlă de safir rezistentă la zgârieturi, o adiție solidă la zona dvs. de lucru la punctul de vânzare. Aceste echipamente sunt cu siguranță în avangardă și sunt primele de pe piață care pot citi fără efort toate tipurile de coduri de bare, inclusiv Digimarc, cu o tranziție ușoară între cele mai mici coduri 1D și 2D. Construite cu tehnologie de procesare de ultimă generație și electronice pe bază de stare solidă, aceste unități fac cu ușurință față operațiunilor dvs. de scanare la viteză maximă. Niciun alt scanner de pe piață nu se poate compara cu performanța scanerelor Magellan încastrate.

descarcă broșura cere ofertă

Magellan 1500i

Un scanner de prezentare cu performanțe ridicate pentru diverse aplicații.

Scannerul de prezentare Magellan 1500i de la Datalogic este mic ca dimensiune, dar plin de performanță. Este ideal pentru o serie de aplicații, inclusiv retail, punct de vânzare, farmacie, servicii pentru clienți, self-checkout și kioscuri. Construit cu o amprentă fizică mică pentru economisirea spațiului, scannerul are încă o zonă mare de citire. Scanarea rapidă și lină a codurilor de bare 1D, 2D și Digimarc este ușoară și intuitivă, chiar și de pe etichete prost printate sau ecrane de smartphone.

 

 

 

 

descarcă broșura cere ofertă