Lanțurile de aprovizionare de astăzi cer vizibilitate de la un capăt la celălalt și urmărire în timp real. Soluțiile de senzori și sisteme vision Scancode urmăresc coletele și expedierile pe măsură ce se deplasează prin depozit și pe transportator. Computerele mobile Datalogic, cititoarele de imagini fixe și scanerele portabile asigură vizibilitate la expediție, recepție și în ultimele activități, cum ar fi confirmarea livrării și captura semnăturii. Soluțiile de dimensionare susțin, de asemenea, încărcarea exactă a mărfurilor și bagajelor.

APLICAȚII SI TEHNOLOGII PENTRU transport & logistică

 • Aeroporturi

  Scancode poate ajuta companiile aeriene și aeroporturile să acopere lacunele în trasabilitatea bagajelor, oferind soluții complete care respectă standardele IATA. Pe lângă cititoarele portabile pentru check-in-ul bagajelor și computerele mobile pentru procesul de reconciliere a bagajelor, Scancode oferă soluții de urmărire a bagajelor pe benzi automate folosind tehnologia de citire industrială a codurilor de bare. Aceste soluții nu numai că sunt ușor de implementat, dar sunt și foarte personalizabile pentru a se potrivi cu toate cerințele de manipulare a materialelor.

 • Curierat

  Lanțurile de aprovizionare din industria transporturilor și logisticii de astăzi cer o vizibilitate de la un capăt la celălalt și o urmărire în timp real pentru fiecare piesă sau componentă. Pe lângă asigurarea faptului că totul este înregistrat și se află în locația corectă, acest lucru oferă și o urmărire completă și trasabilitate a componentelor critice și/sau potențial periculoase, adesea necesare pentru a respecta standardele din industrie.

 • Poșta

  Serviciile poștale din întreaga lume se bazează pe tehnologie pentru a asigura un flux lin și eficient al corespondenței. Senzorii și sistemele vision Scancode detectează, măsoară, cântăresc și sortează coletele în facilitățile de sortare. Scanerele portabile și calculatoarele mobile Scancode sunt folosite în birourile poștale pentru tranzacțiile cu publicul, pentru analiza permiselor de conducere și pentru a facilita livrarea cu confirmare și capturare a semnăturii.

 • Logistică

  Logistica dedicată și logistica terță parte (3PL) mențin comerțul în mișcare, mutând materiale către fabrici, stocuri către centre de distribuție și articole către retaileri. Pentru a menține eficienața acestui flux, companiile de logistică se bazează pe produsele și tehnologia Scancode. Sistemele vision, camerele inteligente, senzorii și cititoarele de coduri de bare fixe urmăresc articolele pe măsură ce se deplasează pe conveioare cu viteză mare, în timp ce scanerele industriale portabile și computerele mobile robuste pun automatizarea în mâinile lucrătorilor în timp ce expediază, primesc, preiau, împachetează și paletizează.

   

CITITOARE INDUSTRIALE FIXE

CITITOARE DE MÂNĂ

MOBILE COMPUTERS

SENZORI ȘI SAFETY