SISTEME RFID

Tehnologia de identificare cu radiofrecvență (RFID) oferă date în timp real și este utilizată pentru a facilita majoritatea operațiunilor de urmărire, reducând în același timp eroarea umană.

Spre deosebire de codurile de bare, tehnologia RFID poate citi mai multe etichete simultan și permite comunicarea mai multor informații despre produs, ceea ce duce la o mai bună urmărire a produselor. Urmărirea produselor de la început până la sfârșit începe la locul de producție cu informații relevante despre urmărirea în proces, continuă cu alerte de identificare pentru rutele logistice în operațiunile din lanțul de aprovizionare și se încheie cu urmărirea ulterioară a reparațiilor, reutilizării sau reciclării. Gradul de vizibilitate eficientă și precisă a produselor obținut cu sistemele RFID facilitează transparența reală pentru a ajuta la evitarea deșeurilor și la promovarea unei adevărate economii circulare durabile.

2128P RFID Sled

Dispozitiv portabil pentru transformarea PDA-ului Memor 11 într-un cititor UHF RFID.

 
Proiectat pentru a oferi performanțe de top în citirea rapidă a unui număr mare de etichete UHF RFID, cititorul 2128P dispune de niveluri îmbunătățite de precizie și performanță de citire/scriere RFID. Toate elementele din raza sa de acțiune sunt citite simultan. Software-ul de deduplicare a etichetelor din cititor elimină duplicarea citirilor de etichete, îmbunătățind astfel performanța citirii și facilitând fluxul de date. Feedback-ul sofisticat pentru utilizator și procesele încorporate și accelerometrele furnizează cele mai configurabile, detaliate și capabile caracteristici de „căutare și găsire” disponibile în prezent.
descarcă broșura cere ofertă