CITITOARE DE MÂNĂ

Linia de produse de Cititoare de Mana a Datalogic furnizează produse și soluții pentru captarea automată a datelor și automatizarea fabricii pe intregul flux al clienților în industriile Retail, Producție, Transport & Logistică și Healtcare.

Gama largă de cititoare de mana pentru uz general oferă o varietate de opțiuni pentru cele mai multe activități de colectare a datelor. Seturile de produse propun opțiuni cu fir și fără fir împreună cu cele mai bune tehnologii de citire din clasa lor, pregătite să rezolve nevoile și aplicațiile actuale și viitoare. Cititoarele de mana industriale PowerScan de la Datalogic reprezintă exemplul definitiv al robusteții și durabilității în colectarea datelor, împreună cu performanțe remarcabile și fiabilitate neclintită.

Seria QuickScan 2500

Performanță superioară, la un preț accesibil

 

Imagerul QuickScan 2500 2D este partenerul de încredere la punctul de vânzare (POS). Înțelege foarte bine importanța citirilor rapide, indiferent de tipul codului de bare, indiferent dacă este greu de citit, prost imprimat sau deteriorat, și scanează cu ușurință de pe ecranul dispozitivelor mobile și prin bariere de plexiglas, toate la un preț incredibil de accesibil.

 

descarcă broșura cere ofertă

Seria PowerScan 9600

Când cea mai mare flexibilitate întâlnește fiabilitatea extremă.

Familia PowerScan de cititoare de coduri de bare sunt cele mai avansate scanere de mana industriale concepute și construite pentru a rezista celor mai dure condiții de mediu. Imagerele PowerScan 9600 au un design ultra-robust, o formă ergonomică cu greutate echilibrată pentru a reduce stresul operatorului în timpul activităților zilnice și un sistem intuitiv de orientare, permițând cea mai mare rată de citire din prima trecere, în timp ce reduce mișcările nedorite ale încheieturii mâinii.

descarcă broșura cere ofertă

Seria Gryphon 4200

Ergonomie neegalată și performanță remarcabilă în citire.

Abilitatea cititoarelor Gryphon I GD4200 de a captura coduri de bare de la aproape la depărtare, de a citi coduri de înaltă densitate și cu rezoluție scăzută, de a decoda coduri greu de citit, slab imprimate sau deteriorate și de a citi cu ușurință coduri de bare de pe ecranul dispozitivelor mobile le face alegerea perfectă pentru aplicațiile de astăzi și de mâine din medii de retail și birouri, farmacii, medii industriale ușoare, depozite și fabrici de producție.

descarcă broșura cere ofertă

HandScanner

Cel mai mic și ușor scaner hands-free pentru sporirea eficienței forței de muncă.

HandScanner este cel mai mic și cel mai ușor scaner 2D wearable de pe piață, care permite lucrătorilor să folosească ambele mâini pentru a selecta mai rapid și pentru a-și mări productivitatea, în timp ce reduc mișcările inutile repetitive și erorile. HandScanner poate fi cuplat cu computerele mobile Datalogic pentru a furniza lucrătorilor o soluție completă de colectare a datelor potrivită pentru orice aplicație.

 

 

 

 

 

 

 

descarcă broșura cere ofertă