TERMENI ȘI CONDIȚII

Bine ați venit pe website-ul www.scancode.ro (denumit în continuare „Website-ul”). Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și Condiții (denumiti în continuare „Termeni”) înainte de a utiliza Website-ul. Prin accesarea și utilizarea acestui Website, sunteți de acord cu toți Termenii și condițiile prezentate mai jos. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni, vă rugăm să nu utilizați Website-ul.

1. Utilizarea Website-ului

1.1. Accesul la Website este permis în scopuri personale și non-comerciale. Nu sunteți autorizați să folosiți Website-ul în orice alt mod care ar putea afecta negativ interesele noastre.

1.2. Nu sunteți autorizați să utilizați sau să exploatați în mod abuziv resursele sau informațiile disponibile pe Website.

1.3. Sunteți responsabil pentru orice informații furnizate pe Website și vă angajați să furnizați date corecte și actualizate.

2. Confidențialitate și Date Personale

2.1. Colectarea și prelucrarea datelor personale sunt guvernate de Politica de Confidențialitate a Website-ului, disponibilă [aici].

3. Drepturi de Autor și Proprietate Intelectuală

3.1. Toate conținuturile, textele, imaginile, graficele și alte elemente de pe Website sunt protejate de drepturi de autor și sunt proprietatea noastră sau a terților licențiatori. Utilizarea lor neautorizată este interzisă.

4. Limitarea Responsabilității

4.1. Website-ul este furnizat „așa cum este” și nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru orice pierderi sau daune suferite în urma utilizării sau imposibilității utilizării acestuia.

4.2. Nu suntem responsabili pentru conținutul sau serviciile oferite de terțe părți la care puteți accesa prin link-uri disponibile pe Website.

5. Modificări și Actualizări

5.1. Ne rezervăm dreptul de a modifica sau actualiza acești Termeni în orice moment, fără notificare prealabilă. Este responsabilitatea dvs. să verificați periodic Termenii pentru orice modificări.

6. Legislație și Jurisdicție

6.1. Acești Termeni sunt guvernați de legislația din România, iar orice dispute vor fi supuse jurisdicției instanțelor române.

7. Contact

7.1. Pentru orice întrebări sau comentarii cu privire la acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail [adresa de e-mail de contact].

Prin utilizarea Website-ului, vă angajați să respectați acești Termeni și Condiții. Vă mulțumim pentru vizita dumneavoastră pe www.scancode.ro.