scancode technology

Scancode Technology contribuie la creșterea competitivității clienților săi: pentru că suntem specializați și experimentați în tehnologia identificării automate (cod bare și RFID), implementările noastre vă aduc avantajul competitiv în activitățile dvs. productive sau comerciale.

Prin gama de servicii oferite, vă ajutăm să găsiți soluția optimă în sensul celei mai rapide amortizări a investiției.

Echipa Scancode Technology are o îndelungată experiență de colaborare cu principalul nostru partener, Datalogic.

servicii oferite

  • Analizăm procesele economice din zonele acoperite de soluțiile noastre pentru a vă permite, înainte de orice, evaluarea creșterii productivității ca urmare a adoptării soluțiilor propuse de noi și a perioadei de recuperare a investiției dvs;
  • Asigurăm asistență pentru documentarea solicitării de finanțare a proiectului în cadrul Programului Operational Sectorial (POS CCE) Competitivitate (Fonduri Structurale);
  • Proiectăm și dimensionăm sistemele pe măsura necesităților dvs. concrete, ceea ce se traduce prin cel mai corect cost de achiziție;
  • Asigurăm instalare completă – software și hardware;
  • Asigurăm consumabilele necesare sistemelor de etichetare;
  • Instruim personalul care lucrează cu sistemele noastre;
  • Asigurăm mentenanța sistemelor – hardware și software;
  • Service pentru echipamente în garanție (inclusiv extensii de garanție) și după garanție;
  • Consultanță în evaluarea eficienței de lucru (productivității) și a măsurilor care o pot amplifica.

industrii

PRODUCTIE

Soluțiile Scancode, cu echipamentele Datalogic, oferă producătorilor mijloacele de a îmbunătăți eficiența, siguranța și calitatea produselor. Gama de dispozitive …..

MAI MULT

TRANSPORT & LOGISTICĂ

Lanțurile de aprovizionare de astăzi cer vizibilitate de la un capăt la celălalt și urmărire în timp real. Soluțiile de senzori și sisteme vision Scancode urmăresc…..

MAI MULT

RETAIL

Scancode a dezvoltat o gamă completă de soluții de retail care să se adapteze nevoilor dumneavoastră. Cu tot felul de termeni la modă, cum ar fi…..

MAI MULT

HEALTHCARE

Achiziția automată de date în domeniul sănătății asigură o îngrijire de calitate, medicamente eficiente și siguranță pentru pacienți și furnizori de servicii medicale. Soluțiile Machine Vision….

MAI MULT