CITITOARE INDUSTRIALE FIXE

Cu portofoliul versatil al scanerelor industriale fixe, clienții pot obține soluții pentru o gamă completă de nevoi de citire a codurilor de bare. 

Soluțiile de scanare industrială fixă sunt special concepute pentru aplicații care nu sunt monitorizate permanent de operatori și sunt folosite într-o varietate largă de industrii. Scanerele poziționate fix oferă diverse opțiuni pentru modul în care datele de ieșire pot fi utilizate și se interconectează cu PC-urile, serverele sau ERP-urile afacerii dvs., în aproape orice protocol, oferind valoare reală modului în care organizația dvs. utilizează aceste date de business.

Matrix 320

Îmbunătățiți urmărirea și măriți productivitatea cu rezoluții de 2MP sau 5MP.

 

Noul Matrix™ 320 5MP extinde seria Matrix 320. Construit pe o platformă multicore cu accelerare hardware și capabilitate HDR, Matrix 320 5MP are tehnologia ideală pentru performanțe de top în aplicații dificile: obiective C-Mount de înaltă performanță, iluminatoare inteligente și un senzor de 5MP.

 

descarcă broșura cere ofertă

Matrix 220

Matrix 220 este un Imager industrial 2D compact.

 

Imagerul Matrix 220 este conceput pentru performanțe superioare datorită unui senzor de înaltă rezoluție de 1,2 MP, unei platforme noi de procesare multicore a imaginilor, soluțiilor inovatoare de iluminare și tehnologiei electronice de focalizare de calitate industrială, ceea ce îl face imagerul ideal pentru aplicațiile din domeniile electronică, automotive, ambalaje și manipulare documente.

descarcă broșura cere ofertă

DM3610

Unitate de dimensionare ultra-performantă, în mișcare.

DM3610 este o unitate de dimensionare ultra-performantă, în mișcare, care măsoară automat lungimea, lățimea și înălțimea pachetelor pe măsură ce sunt transportate pe conveyor. DM3610 este certificat pentru aplicații de tip Legal-For-Trade și măsurătorile sale extrem de precise îl fac soluția perfectă pentru aplicații de gestionare spațială.

 

 

descarcă broșura cere ofertă

AV900

Imager industrial de inalta performanta pentru solutii de captura a datelor asistate sau neasistate.

Imagerul industrial de inalta performanta AV900 este o camera foarte capabila si vast superioara pentru aplicatiile din domeniul transporturilor si logisticii. A stabilit un standard ridicat pentru cititoarele bazate pe imagini 2D pe toate dimensiunile de conveyoare , sistemele de manipulare a bagajelor din aeroport, precum si aplicatiile statice de citire. In plus fata de capacitatile sale de inalta rezolutie, utilizatorii pot alege intre diferite optici si pot configura focalizarea dinamica sau focalizarea ajustabila cu software pentru a configura performantele in functie de nevoile lor.

descarcă broșura cere ofertă