MARCARE LASER

Cu peste 20 de ani de experiență în producția de surse laser industriale, Datalogic Laser Marking a creat cel mai cuprinzător portofoliu de produse de pe piață, oferind soluții într-o gamă largă de aplicații.

Produsele de marcare cu laser oferă soluții de marcare cu valoare adăugată pentru Industria Auto, Aerospațială, Electronică Industrială, Unelte Metalice, Mecanică de Precizie și Dispozitive Medicale și Chirurgicale. Produsele de marcare cu laser sunt oferite în cele trei tehnologii principale de laser: Laser cu Fibră Optică, Laser cu Stare Solidă și Laser Co2 și acoperă o gamă largă de aplicații pe aproape orice material, satisfăcând fiecare nevoie a clienților pentru marcare permanentă.

Arex400

Soluția preferată pentru urmărirea producției.

Seria AREX400 include 6 surse diferite de laser cu fibră optică, de la 10W la 100W și 20W M.O.P.A. pe o singură platformă unificată. Designul și configurarea AREX400 simplifică și accelerează dramatic proiectarea mașinii și integrarea sistemului. Familia AREX 400 este soluția preferată pentru orice aplicație care necesită marcare directă fiabilă (DPM) în industria de producție, de la industria auto la mecanica de precizie și de la electronică industrială la producția de dispozitive medicale.

 

descarcă broșura cere ofertă

UniQ

UniQ™ – Compact, puternic, integrat: unic!

Marcatorul cu laser UniQ este o abordare revoluționară și inovatoare a marcarilor cu laser cu fibră optică: pentru prima dată pe piață, nu este necesar un controlor extern sau o sursă de alimentare, nu există constrângeri legate de livrarea cu fibră optică, lungimea sau raza de îndoire a fibrei. Un design mecanic avansat și componente de înaltă calitate asigură un grad de protecție IP54 pentru medii dure și aplicații industriale. Marcatorul UniQ oferă o soluție extrem de compactă și flexibilă pentru industriile de fabricație în care ușurința de utilizare, dimensiunile și raportul preț/putere sunt cele mai importante criterii de achiziție.

descarcă broșura cere ofertă

Familia Ulyxe

Cel mai compact și versatil marcator cu laser solid state de pe piață (doar 42 cm, 16,5″).

Datorită tehnologiei sale avansate, familia Ulyxe oferă cel mai bun raport preț / performanță în lumea marcărilor cu laser. Datorită eficienței sale din punct de vedere al costurilor și poziționării competitive, familia Ulyxe este prima alegere în soluțiile de marcări, chiar și în comparație cu tehnicile de marcări tradiționale. Datorită compactității sale extreme, această familie de lasere reprezintă soluția ideală pentru marcări cu laser atât în configurații independente, cât și în aplicații OEM.

descarcă broșura cere ofertă

Vlase

Proiectate pentru procese de marcări solicitante 24/7 pe materiale termoplastice.

VLASE combină experiența lungă de producție a surselor laser Diode Pumped Solid State (DPSS) de înaltă performanță și calitate cu flexibilitatea și performanțele controlerului EMC. Seria VLASE reprezintă soluția ideală pentru marcarea directă a pieselor în orice segment de piață, inclusiv automotive, electronică, ambalaje, precum și pentru marcarea instrumentelor medicale chirurgicale și alte aplicații.

 

descarcă broșura cere ofertă