Achiziția automată de date în domeniul sănătății asigură o îngrijire de calitate, medicamente eficiente și siguranță pentru pacienți și furnizori de servicii medicale. Soluțiile Machine Vision asigură sigilarea containerelor și inspectează etichetele; marcatoarele laser codifică instrumentele chirurgicale; computerele mobile mențin procesele și inventarul; iar scanerele portabile oferă modalități de identificare pentru pacienți și rețetele lor.

Innovațiile Datalogic ajută la protejarea pacienților și personalului din unitățile medicale din întreaga lume. În produsele Datalogic pentru sănătate se găsesc inovații precum carcasele pregătite pentru dezinfectant și tratate cu aditivi antimicrobieni. Aceste produse specifice pentru domeniul healthcare rezistă la curățarea zilnică cu soluții de dezinfectant puternice și ajută la prevenirea răspândirii infecțiilor. 

APLICAȚII SI TEHNOLOGII PENTRU healthcare

 • Soluții pentru spitale

  Spitalele și alte facilități medicale se bazează pe tehnologia Datalogic pentru a asigura cea mai bună și sigură îngrijire posibilă pentru pacienți. Când un pacient este admis pentru prima dată, numărul său de identificare unic este tipărit pe o brățară și verificat folosind scanere de coduri de bare. Codurile de bare contribuie la prevenirea erorilor legate de medicamente, analize de laborator și alte erori procedurale care pot apărea în cazul pacienților, probelor de laborator sau medicamentelor, asigurând o identificare precisă și sigură.

 • Soluții pentru farmacii

  Verificarea la punctul de vânzare (POS) în farmacii necesită o optimizare atentă a spațiului de tejghea pentru a aloca o suprafață optimă pentru articolele vândute. Din acest motiv, este important ca soluțiile de scanare cu coduri de bare să aibă o amprentă mică și cea mai eficientă capacitate de scanare. Scancode furnizează farmaciilor tehnologie de imagistică capabilă să scaneze coduri mici, greu de citit, cu capacitatea de a citi coduri 2D, care sunt acum cel mai comun tip de coduri utilizate în etichetarea rețetelor.          

 • Soluții pentru producție Pharma

  Producția farmaceutică necesită soluții de performanță înaltă pentru urmărirea sigură și precisă a produselor pe parcursul fiecărei etape a procesului de fabricație. Soluțiile Datalogic includ cititoare fixe de coduri de bare și sisteme de marcare laser care inscripționează, identifică și validează elementele pe măsură ce se deplasează pe fluxul de producție.

 • Soluții pentru depozite Pharma

  Dispozitivele medicale, fabricarea și distribuția de produse farmaceutice furnizează produse salvatoare de vieți catre spitale, farmacii, îngrijitori și pacienți pentru administrare. Asigurarea faptului că aceste produse sunt fabricate conform specificațiilor exacte necesită sistemele de imagistică și marcarea Datalogic, care permit distribuirea corectă, urmărirea și etichetarea adecvată a medicamentelor și dispozitivelor.

CITITOARE INDUSTRIALE FIXE

COMPUTERE MOBILE

SENZORI ȘI SAFETY

MACHINE VISION

CITITOARE DE MÂNĂ