COMPUTERE MOBILE

Linia de produse a computerelor mobile Datalogic oferă o gamă variată de dispozitive potrivite pentru orice tip de aplicație, indiferent dacă este în interior sau în exterior.

 

Portofoliul Datalogic oferă tehnologie de ultimă generație și caracteristici precum încărcarea wireless, cel mai recent sistem de operare Android™ și motoare de scanare cu performanțe ridicate, de la dispozitive cu ecran tactil complet până la dispozitive cu tastatură. Computerele mobile Datalogic sunt disponibile în diferite forme, dimensiuni de afișaj, combinații de tastatură și sisteme de operare pentru a satisface cele mai avansate nevoi ale clienților noștri.

Memor K

Computerul mobil portabil și puternic pentru orice aplicație de capturare a datelor

Computerul mobil Memor™ K este companionul de afaceri perfect de dimensiuni reduse, cu un ecran de 4 inch și un procesor octa-core de 2 GHz. Cu Android 9 și 3 GB de memorie, designul său ușor, subțire și tastatura numerică iluminată îl fac potrivit pentru un computer mobil de nivel de intrare. Este companionul de afaceri de dimensiuni reduse perfect pentru orice aplicație de captură de date, de la vânzările asistate in magazin, la primirea de marfă în spatele magazinului sau în depozit.

descarcă broșura cere ofertă

Memor 11

O soluție gândită pentru viitor care crește productivitatea.

Familia Memor 11 este concepută pentru a oferi o soluție versatilă pentru forța de muncă mobilă de astăzi. Cu un sistem de operare actualizat și capacități de procesare îmbunătățite, această familie de dispozitive oferă performanțe superioare de scanare și eficiență generală. Indiferent dacă aveți nevoie de flexibilitate în aplicații de Retail, Depozit, Producție sau Transport și Logistică, familia Memor 11 este construită pentru a vă satisface nevoile.

descarcă broșura cere ofertă

Skorpio X5

Cel mai avansat computer mobil rugged cu Android™.

Skorpio X5 este cel mai bun computer mobil rugged cu tastatură din clasa sa pentru a face față celor mai dificile provocări în captura de date. Este puternica generație următoare a familiei Datalogic Skorpio, care se evidențiază în orice aplicație de colectare a datelor, de la centrele de distribuție la magazinele de retail. Ușor, ergonomic, cu numeroase configurații și caracteristici diferite, Skorpio X5 este companionul de afaceri perfect pentru profesioniștii din depozit, magazin, producție și oricare facilitate logistică.

descarcă broșura cere ofertă

Rhino II

Calculatoare rezistente montate pe vehicule pentru mediul de depozit.

Conceput pentru gestionarea depozitului, computerul Rhino crește productivitatea prin reducerea erorilor în timpul activităților de recepție, punere în raft, picking și expediere. Adăugarea unui cititor de coduri de bare portabil, cum ar fi PowerScan™ de la Datalogic, permite introducerea rapidă a datelor și confirmarea locației. Rhino II oferă o alegere între sistemele de operare WES 7, Windows 10 IoT Enterprise sau Android 7.1, disponibile în dimensiuni de afișaj de 10″ și 12″.

descarcă broșura cere ofertă