Scancode a dezvoltat o gamă completă de soluții de retail care să se adapteze nevoilor dumneavoastră.

Cu tot felul de termeni la modă, cum ar fi: cumpărături online, self-checkout, click-and-collect etc., uneori poate fi dificil să definești nevoile și soluțiile. De aceea, suntem aici pentru a vă ajuta cu o gamă completă de soluții care vă oferă flexibilitatea de a alege produse care se potrivesc cerințelor dumneavoastră individuale. Cititoarele portabile, cititoarele de retail fixe, computerele mobile, cititoarele industriale fixe și sistemele RFID vă însoțesc pe dumneavoastră și pe utilizatorii dumneavoastră de-a lungul întregiului lanț de aprovizionare.

APLICAȚII SI TEHNOLOGII PENTRU RETAIL

 • Check-out POS

  Cititoarele fixe pentru retail Datalogic oferă soluții fast checkout și alte beneficii unice pentru comercianții de succes. Tehnologia lor de imagistică asigură scanarea și cântărirea corectă a tuturor produselor, iar cititoarele lor orientate către clienți pot citi cupoane și carduri de fidelitate atât de pe hârtie cât și de pe ecranul telefonului.

 • Automatizarea magazinelor

  Tehnologia cu coduri de bare asigură transparență totală a tuturor proceselor. Cu soluții diverse, cum ar fi computerele mobile care asistă utilizatorii atât în interiorul, cât și în exteriorul magazinului, vă ajutăm să organizați procesele dumneavoastră de depozitare și distribuție, de la recepția mărfurilor până la destinația finală.

 • Soluții pentru depozite

  Pentru a vă ajuta să construiți sisteme care să asigure rafturi pline, disponibilitatea diferitelor articole la cerere și o ieșire sigură, PDA-urile și scanerele noastre sunt construite pentru a dura. Ele vin cu caracteristici prietenoase cu utilizatorul și oferă platforme Android, ecrane tactile mari și soluții de dimensiuni mici pentru scanare fixă sau mobilă.

 • Soluții pentru centre de distribuție

  Utilizarea tehnologiei avansate de imagistică ajută la sortarea mărfurilor și la procesarea comenzilor rapid și fiabil. Tehnologia Datalogic vă permite să priviți în interiorul unei cutii pentru a verifica dacă articolele sunt ambalate corect. Vă ajută să sortați articole de dimensiuni diferite și să stabiliți sisteme de urmărire și trasabilitate care vă oferă transparență completă în întregul lanț de aprovizionare.

CITITOARE INDUSTRIALE FIXE

SISTEME RFID

CITITOARE DE MÂNĂ

COMPUTERE MOBILE