urmarire-produse1Scanarea manuală este metoda optimă pentru achiziționarea/transmiterea automată de date (către sistemul WIP = Work in Progress), în scopul urmăririi stadiului de desfășurare a producției neautomatizate, sau pentru controlul execuției unor operații.

Pe fluxurile de fabricație care necesită operații executate manual, cum ar fi producția de cabluri electrice pentru industria auto, identificarea și transmiterea de date (Comanda de Execuție pe care se lucrează, Operația Executată, Lotul de Fabricație, Utilajul pe care se face prelucrarea, Identitatea Operatorului) se face în mod eficient prin simpla citire a unor coduri de bare.

urmarire-produse1În cazul operațiilor de control calitate, de multe ori este necesară configurarea instalației de testare după codul produs, lotul de fabricație sau după seria produsului. De asemenea, înregistrarea rezultatelor testelor în baza de date pentru asigurarea trasabilității se va face în corelație cu seria articolului sau numărul lotului de care aparține.

Oferim soluții adecvate fiecărui mediu de utilizare și adaptate modului de desfășurare operațiilor productive, cu interfețe software de comunicație cu bazele dvs. de date în diferite modalități de transmisie, inclusiv tehnologii wireless.

 

Contactați-ne pentru mai multe detalii.

 

 

Toate drepturile rezervate Scancode.ro Webdesign - ISEOM

Termeni si Conditii