urmarire-produse

Urmărirea fabricaţie (WIP = Work in Process) pe liniile automate de producție se realizează cel mai eficient prin achiziție automată a datelor conținute în codul produsului sau al containerelor de subansamble.

Achiziția și transmisia date care identifică produsul la punctele de control al calității (QC= Quality Control) asigură eficiență pentru procesul de producție și trasabilitate pentru produse.

Analizele de laborator chimice și biochimice pot fi automatizate prin realizarea cuplării informației date de analizor cu datele de identificare ale probei analizate.

Atestarea obiectivă a proceselor de condiționare (ambalare) a medicamentelor este cuprinsă în Codul celor mai Bune Practici. În multe cazuri producătorul este obligat să includă instanțe de control pe liniile de ambalare, automate, de mare viteză, pentru fiecare componentă a pachetului final.

urmarire-produseMașinile automate de procesare a documentelor necesită identificarea rapidă a fiecărui document pentru realizarea etapei următoare. Acest lucru se face foarte eficient dacă informația poate fi citită cu un scanner neasistat de pe document.

În cele mai multe din cazurile de mai sus este necesară achiziția de date de la multe scannere și transmiterea acestor date către automate programabile, prin interfețe industriale (Profibus, IDNet...).

Pentru toate aceste situații, Scancode Technology are soluții verificate în practică și bazate pe echipamentele de scanare neasistată și tehnologiile dezvoltate de divizia Datalogic Automation. Soluțiile noastre constau în proiectarea, realizarea, testarea și montarea instalațiilor de citire pe liniile automate astfel încât să asigurăm că s-au ales cele mai potrivite scannere și se utilizează în cel mai bun mod.

 

Contactați-ne pentru mai multe detalii

 

 

Toate drepturile rezervate Scancode.ro Webdesign - ISEOM

Termeni si Conditii


Scancode Technology, societate specializata in identificarea automata prin coduri de bare si solutii RFID, ofera rezolvare problemelor dumneavoastra logistice prin aplicarea unor solutii profesionale cu rol in optimizarea proceselor economice si in managementul liniilor de productie. Informati-va online cu privire la aplicatiile noastra de urmarire a lotului de fabricatie (WIP), de scanare neasistata sau manuala, de tiparire si etichetare produse.