sortareSortarea automată devine soluția cea mai eficientă atunci când fluxurile de bunuri ating cote mari.

Fie că este vorba de sortarea pentru livrare într-un centru de distribuție, fie de sortarea coletelor la un curier, fie de sortarea la un punct de control calitate a produselor pe o linie automată de producție, fie de sortarea bagajelor într-un sistem de handling al unui aeroport, întotdeauna este necesară identificarea rapidă și sigură a fiecărui articol în mișcare pentru a se putea transmite comanda care realizează sortarea.

De aceea, soluțiile pe care le promovează Scancode Technology sunt bazate pe echipamentele de scanare neasistată și sistemele de conectare dezvoltate de divizia Datalogic Automation.

Serviciile noastre includ analiza situației existente, consultanță pentru optimizarea proceselor vizate, proiectarea, realizarea, testarea și montarea instalațiilor de scanare pe benzile transportoare (conveyor) și conectarea liniilor de declanșare la elementele de deviere în vederea obținerii celor mai bune rezultate de sortare.

 

Contactați-ne pentru mai multe detalii.

 

 

Toate drepturile rezervate Scancode.ro Webdesign - ISEOM

Termeni si Conditii


Scancode Technology va propune solutii RFID, echipamente de scanare manuala, solutii de etichetare produse, solutii de sortare automata de marfuri pe conveyor si instalatii de scanare pe benzi transportatoare (conveyor).