RO » Acasa » Solutii Etichetare » Solutii Tiparire

Cât câștigați din investiția într-un sistem de etichetare?

Reduceți cheltuielile în logistică:

Reduceți timpul de deplasare (care poate adesea să reprezinte până la 60% din activitatea operatorului) prin optimizarea vizibilității și capacității de identificare a materialelor în interiorul firmei, folosind soluții de etichetare cod bare și RFID.

Accelerați toate operațiile logistice ca urmare a identificării rapide și precise a articolelor prin intermediul etichetelor cod bare pe care le creați și mențineți pentru eficientizarea operațiilor de recepție, extragere marfă și facturare / livrare.

Eliminați cheltuielile cu livrările greșite: evitați greșelile de livrare prin compararea etichetelor de identificare a articolelor cu listele ordinelor de livrare; eliminați greșelile și articolele neidentificate. Livrarea precisă se bazează pe etichetarea corectă. Verificați precizia livrării prin simpla scanare și alcătuiți automat Nota de Livrare

Reduceți manopera în producție: 

Promovați identificarea automată de-a lungul ciclurilor de fabricație folosind etichetele de identificare cod bare care conectează precis înregistrările din bazele de date cu produsele și procesele

Controlați costurile trasabilității: 

Introduceți precizie și responsabilitate în procesele dvs. fără costuri suplimentare cu manopera, prin codificarea de serii, informații de genealogie, numere de lot, informații despre configurații și reglaje la comandă, pentru a asigura trasabilitatea articolelor de-a lungul ciclului lor de viață și pe întregul lanț de distribuție.


solutii-tiparire

 

solutii-tiparire

 

solutii-tiparire

 

solutii-tiparire

Aveți nevoie de ajutor?
Scancode Technology este aici!

Consultanță: Cu peste 15 ani de experiență în furnizarea soluțiilor complete de etichetare cod bare în întreg spectrul industrial, Scancode Technology vă va ajuta să găsiți soluția corectă pentru necesitățile dvs.

Personalizare: Noi înțelegem unicitatea cerințelor particulare ale fiecărui client. De aceea, suntem constant dedicați proiectării soluției cele mai potrivite aplicației clientului, fără să se abată de la standardele tehnologiei.

Sistem complet de etichetare: Soluțiile de etichetare complete Scancode Technology vă oferă tot necesarul pentru etichetare dintr-o sursă unică. Vă furnizăm imprimanta sau sistemul-tipărire-și-aplicare, software de etichetare, etichete și tag-uri pretipărite sau blank și, desigur, riboane.

Integrare: Deoarece procesele de etichetare sunt conectate funcțional cu operații logistice și/sau de fabricație, oferim suport complet pentru integrarea soluțiilor noastre cu sistemele utilizate de client.

Proiectare: Dacă nu aveți experiență cu software-ul de proiectare etichete, noi vă oferim asistență - de la proiectarea formatului de etichetă la crearea formularelor complexe și personalizare de introducere a datelor sau la conectarea cu bazele dvs. de date.

Instalare: Hardware-ul și software-ul cele mai potrivite cerințelor dvs. vor fi instalate de tehnicienii noștri experimentați.

Service: În afară de proiectarea soluției personalizate, livrarea și instalarea hardware-ului, training pentru operatori, Scancode Technology oferă programe de mentenanță și service pe măsura echipamentului dvs. cod bare și cerințelor dvs. specifice.

Scancode Technology oferă soluții de tipărire bazate pe:

  • Software de editare și tipărire de etichete NiceLabel
  • Imprimante Zebra pentru etichete, tag-uri și carduri.

Dați clic pentru a vedea gama de imprimante de etichete pe care o promovăm.

Click aici pentru variantele de software profesional de etichetare din familia NiceLabel.

Pentru personalizarea cardurilor, fie că este vorba de legitimații, ecusoane, sau smart-carduri, oferim imprimante, module software de conectare cu aplicațiile dvs., consumabile și întreaga gamă de servicii tehnice.

Mai multe detalii despre gama de imprimante de carduri pentru care oferim aplicații, prin clic pe link.

 

Formular de contact

 

 

Toate drepturile rezervate Scancode.ro Webdesign - ISEOM

Termeni si Conditii


Scancode Technology vine in sprijinul dumneavoastra cu solutii RFID, solutii de tiparire etichete bazate pe imprimante Zebra pentru etichete, carduri si tag-uri si cu solutii de scanare neasistata si scanare manuala. Consultati online oferta noastra de solutii de identificare automata prin coduri de bare si aplicatii RFID.