RO » Acasa » Solutii RFID

Soluțiile RFID vă permit să dezvoltați întreprinderea la un nou nivel de eficiență economică realizând cea mai bună vizibilitate a bunurilor pe măsură ce acestea se mișcă pe liniile de producție sau, în general, pe lanțul de aprovizionare. Cu informația de localizare în timp real, veți știi întotdeauna unde se găsesc bunurile implicate în operațiile economice critice. RFID dă acces la informația de identificare persistentă, în timp real cu o intervenție umană minimă, permițând colectarea datelor mai frecventă și un mai bun control al informației. Cu RFID, o rampă de acces într-un depozit, o bandă transportoare, un elevator sau un post de lucru devin importante instrumente de colectare a datelor care însoțesc operațiile economice, dând posibilitatea de a identifica și prin aceasta ajutând procesele de reconciliere legate de locația și starea bunurilor pe linia de producție sau lanțul de aprovizionare. Dotată cu RFID, întreprinderea poate beneficia de o vizibilitate mult mai clară și prin aceasta de îmbunătățirea capacității de decizie.

Caracteristicile în chenar roșu, din tabelul de mai jos, diferențiază soluțiile de marcare RFID și Cod Bare pentru urmărirea mișcării produselor în mediile de producție sau depozitare:

Caracteristică suportată

Încadrare RFID

Încadrare Cod Bare

Mediu ostil și murdar

DA

NU

Scriere date în timpul procesului

DA

NU

Bază de date 12-32 kBytes pe elementul de identificare

DA

NU

Nu se cere linie directă de vedere a tag-ului

DA

NU

Cel mai mic cost de întrebuințare

DA

NU

Citirea simultană a mai multe tag-uri

DA

DA/ NU

Preț minim per tag

NU

DA

Cel mai larg utilizat și acceptat

NU

DA

Cele mai bune standarde / cele mai multe aplicații

NU

DA

RFID excelează în aplicațiile în circuit închis unde un tag poate fi folosit de mai multe mii de ori, prin citirea și apoi scrierea unei informații actualizate.

RFID se comportă mai bine în medii ostile (temperaturi înalte, umezeală și murdărie).

 

Toate drepturile rezervate Scancode.ro Webdesign - ISEOM

Termeni si Conditii


Compania Scancode Technology este specializata in tehnologia identificarii automate prin coduri de bare, cititoare RFID si solutii RFID industriale de calitate. Societatea noastra vine in sprijinul clientilor sai cu solutii profesionale de etichetare produse si de urmarire a lotului de fabricatie (WIP).