RO » Acasa » Solutii RFID » Solutii RFID pe Linii de Productie

Subiectul eficienței de producție n-a fost niciodată mai important decât în zilele noastre. Producătorii se confruntă cu globalizarea, creșterea competiției și presiuni economice și trebuie să caute permanent să reducă costurile cu manopera, să mărească utilizarea mijloacelor fixe și să reducă costurile materiale. Pe de altă parte, trebuie să răspundă în același timp cerințelor clienților de livrare din ce în ce mai rapidă, servicii mai bune pentru clienți și produse particularizate. Producătorii de azi se orientează către RFID pentru soluții la multe din aceste provocări.
Soluțiile RFID pot să-i ajute în final pe producători să reducă costurile de producție prin reducerea manoperei, a reclamațiilor și retururilor, astfel mărind câștigul operațional. Capitalul de lucru poate fi micșorat prin realizarea reducerilor de stocuri și scăderea stocului depreciat prin nevânzare și retururi.

Pentru aplicațiile din hala de producție cum ar fi urmărirea fabricației (WIP= work in process), materiile prime și subansamblele marcate RFID sunt direcționate și identificate de-a lungul posturilor de lucru de-a lungul liniei de asamblare și a întregului proces de producție. RFID automatizează validarea secvențelor și componentelor și accelerează timpul necesar asamblării. Cerințele de particularizare pot fi introduse în sistem și imediat validate, eliminând remanierile costisitoare. RFID poate trasa istoria producției și a produselor finite, o informație importantă pentru livrare și posibile retrageri.

Aplicațiile industriale vă împuternicesc cu următoarele beneficii:

  • Îmbunătățirea identificării: măriți viteza și precizia de recunoaștere a paleților, cutiilor și containerelor.
  • Îmbunătățirea procesului de asamblare: măriți eficiența și viteza și reduceți erorile de-a lungul întregului proces de asamblare.
  • Îmbunătățirea eficienței raportării în urmărirea fabricației (WIP).
  • Reducerea costului: reduceți nivelul stocului și costurile de operare.
  • Îmbunătățirea gestionării stocurilor: măriți eficiența operațiilor de estragere pentru livrare (picking) utilizând actualizarea în timp real a stocurilor, a informațiilor de mișcare și rutare. 
  • Îmbunătățiți vizibilitatea stocului pentru a alimenta cu date sistemele „la comandă" (JIT=just-in-time).

 

Scancode Technology utilizează pentru clienții săi experiența de succes de peste 12 ani în RFID în domeniile industria auto, electronică, prelucrarea materialelor și procesarea alimentelor, a partenerului său, Datalogic Automation, care și-a construit o reputație globală ca furnizor pentru clienții săi din industrie cu produse RFID "Best in Class" și o structură de suport tehnic și comercial fără rival.

 

 

Toate drepturile rezervate Scancode.ro Webdesign - ISEOM

Termeni si Conditii