RO » Acasa » Solutii Etichetare

Atunci când este necesar să includeți date individuale sau particulare pentru fiecare produs sau lot de produse, va trebui să tipăriți aceste date în șabloanele generale de etichete. Scancode Technology vă oferă soluții necesare.

Dacă ambalarea produselor se face pe linii automate, recomandăm adoptarea unei soluții Tipărire și Aplicare automată. Cele două operații, de tipărire și de aplicare se pot executa și succesiv, pe două linii diferite.

În cazul în care pe linia de ambalare există deja aplicatoare de etichete, recomandăm Tipărirea separată a etichetelor cu datele fiecărui lot și apoi aplicarea acestor etichete folosind soluția tehnică deja existentă.

 

Toate drepturile rezervate Scancode.ro Webdesign - ISEOM

Termeni si Conditii


Scancode Technology intervine in optimizare procese economice ale clientilor sai prin aplicarea tehnologiilor de identificare automata (coduri de bare si RFID), precum si prin implementarea unor solutii profesionale de tiparire si aplicare de etichete. Apelati la programele si solutiile noastre de etichetare produse, aplicare automata de etichete si coduri de bare.