RO » Acasa » Solutii Cod Bare si Mobilitate » Solutii de Gestionare Fizica a Depozitelor

Utilizarea unui Sistem de Gestionare Fizică a Depozitului aduce după sine mărirea preciziei de operare cu mărfurile, creșterea productivității muncii, reducerea timpului necesar inventarelor, viteză crescută de realizare a fiecărei operații logistice, trasabilitate. Un Sistem complet de Gestionare Fizică a Depozitului presupune un software pentru asistarea fiecărei operații logistice (WMS=Warehouse Management System), utilizarea unei tehnologii de Identificare Automată (cod bare sau RFID) și comunicație wireless. Software-ul WMS trebuie să fie interfațat cu programul de gestiune financiar-contabilă a întreprinderii (ERP=Enterprise Resource Planning). Interfațarea realizează comunicația de date corespunzătoare proceselor de business între ERP și WMS.

Soluțiile Scancode Technology de Gestionare Fizică a Depozitului includ interfața dintre WMS-ul propriu si ERP-ul beneficiarului.

Detaliipentru fiecare operatie logistică la click pe denumirea ei.

Formular de contact

 

Toate drepturile rezervate Scancode.ro Webdesign - ISEOM

Termeni si Conditii


Cu o experienta vasta in tehnologia identificarii automate (coduri de bare si RFID), societetatea Scancode Technology va pune la dispozitie solutii de trasabilitate si managementul loturilor, programe pentru gestiunea stocurilor, solutii de tiparire si aplicare de etichete, solutii de scanare neasistata si solutii de marcare a marfurilor. Contactati-ne online pentru orice informatie suplimentara referitoare la serviciile si ofertele noastre de solutii standard.