RO » Acasa » Solutii Achizitie Date Cod Bare » Scanare Neasistata

Utilizarea soluțiilor de Scanare Neasistată este legată de activitățile productive sau comerciale automatizate. Informațiile necesare despre produsele de pe liniile automate de fabricaţie sau de testare sunt identificate şi transmise, în timp real, la Sistemul de Gestionare a Producției.

Soluțiile Scancode Technology de Scanare Neasistată adaugă valoare proceselor de producție prin implementarea obligațiilor care decurg din Codul Bunelor Practici, asigurând trasabilitate, verificarea calității marcării/etichetării, controlul producției și ambalării medicamentelor.

Soluțiile de Scanare Neasistată permit sortarea produselor atât pe liniile de fabricație (de ex. în punctele de Control al Calității) cât și pe benzile transportoare ale Centrelor de Distribuție (sortarea mărfurilor de livrat, după beneficiar).

Detalii pt fiecare operatie la click pe denumirea ei.

Formular de contact

 

Toate drepturile rezervate Scancode.ro Webdesign - ISEOM

Termeni si Conditii


Scancode Technology va pune la dispozitie aplicatoare Label Aire, computere mobile Datalogic, cititoare de coduri de bare si o gama larga de imprimante Zebra pentru etichete, carduri si tag-uri. Pe langa echipamentele profesionale oferite, societatea noastra vine in sprijinul dumneavoastra si cu echipamente si solutii de scanare neasistata, sisteme de scanare pe conveyor sau benzi transportatoare, solutii pentru inventarul stocurilor si gestionarea fizica a unui depozit.