reumplere-rafturiIdeal, rafturile magazinului ar trebui să fie întotdeauna pline. Dar nu întotdeauna este așa… Uneori din simplul motiv că nimeni din personal n-a observat și pentru că din momentul în care se decide și până se realizează reumplerea raftului durează un timp.
Atunci când unele articole lipsesc de pe raft, eficiența magazinului scade. Pentru cât timp? Atâta timp cât durează reaprovizionarea rafturilor.
Soluția pentru a reduce către zero timpul în care eficiența este scăzută datorită lipsei articolelor de pe rafturi este oferită de Scancode Technology.
Suita noastră de operații pentru retail conține modulul de Reaprovizionare Rafturi. Supraveghetorul scanează doar codul raftului și introduce cantitatea redusă de articole pe care a observat-o. Aplicația, prin interfața cu sistemul de gestiune al magazinului transmite comanda de transfer din gestiunea depozitului în cea a magazinului.
Alternativ, pot fi utilizate alte aplicații utile din suită, cum ar fi: Verificare Preț Afișat, Inventar Parțial sau Asistent Vanzari pentru ca supraveghetorul să poată efectua toate operațiile necesare bunei desfășurări a procesului de vânzare.


Din punct de vedere hardware, sunt necesare Computere Mobile (Memor, Elf), Infrastructură Wireless.


Contactați-ne pentru mai multe detalii

 

Toate drepturile rezervate Scancode.ro Webdesign - ISEOM

Termeni si Conditii