pregatire-de-livrareExtragerea de marfă pentru Pregătirea de Livrare (picking) este operația din depozit cea mai vizibilă pentru întreaga întreprindere. Pe bună dreptate, deoarece de realizarea ei depinde direct facturarea și, deci, realizarea veniturilor.

Pe de altă parte, se știe că aproximativ 60% din timpul de lucru afectat Extragerii de marfă pentru Pregătirea de Livrare (picking) este consumat de operatorii mobili pentru deplasarea între locațiile din care trebuie să execute extragerea. Acest procent lasă mult loc pentru îmbunătățirea productivității Pregătirii de Livrare cu ajutorul unui WMS.

Pentru imbunătățirea profitabilității operației logistice, Scancode Technology a inclus în Master-WMS elementele de control pentru maximizarea productivității Extragerii de marfă pentru Pregătirea de Livrare (picking).

Master-WMS utilizează criteriul drumului minim între locațiile de extragere pentru fiecare listă trimisă unui operator mobil.

De asemenea, prin comunicația dintre modulele corespunzătoare operațiilor logistice, se asigură aprovizionarea la timp a locațiilor de extragere marfă și se oferă managerului mijloacele prin care să organizeze distribuția optimă a articolelor pe locații, bazat pe statisticile de activitate (vezi Transfer între Locații).

Master-WMS conduce și verifică toată activitatea de extragere de marfă pentru Pregătirea de Livrare (picking), inclusiv corectitudinea lotului pentru fiecare articol extras (pentru trasabilitate, FIFO), eliminând eroarea umană. Master-WMS înregistrează identitatea operatorului pentru fiecare picking, asigurând astfel trasabilitatea livrărilor și timpul necesar executării ordinului, oferind astfel managerului uneltele pentru reglarea productivitatii operației, prin reducerea costurilor cu manopera în paralel cu mărirea volumului de livrări.

Din punct de vedere hardware, sunt necesare Computere Mobile, Cititoare Neasistate de Cod Bare, Imprimante de Etichete, Infrastructură Wireless.

Contactați-ne pentru mai multe detalii

 

Toate drepturile rezervate Scancode.ro Webdesign - ISEOM

Termeni si Conditii