RO » PowerScan PM8300-DK - cu ecran şi tastatură

powerscan-pm8300-dkNoul PowerScan PM8300-DK - laser, fără fir, cu ecran şi tastatură

Scancode Technology are placerea de a anunța introducerea de către Datalogic Scanning a noului PowerScan PM8300-DK, un cititor laser direcţionat către clienţi care necesită extremă mobilitate şi versatilitate în medii de producţie şi de depozit. Tastatura alfanumerică completă, împreună cu un display de 4 linii x 16 caractere, sporeşte semnificativ posibilitatea de a interacţiona cu gazda, si extind potenţialului cititorului pentru a îl face potrivit in aplicaţii care în mod normal, necesită o terminale portabile mai scumpe. Toate aceste caracteristici noi sunt un plus faţă de caracteristicile deosebite ale familiei PowerScan 8300.

PowerScan PM8300-DK este proiectat pentru a devein vârful de gamă în familia premium PowerScan 1D. Gama PowerScan PM8300 include acum un model de bază fără fir: PM8300; un model intermediar cu ecran şi 3 tastate: PM8300-D; şi un model superior cu display şi tastatură completă: PM8300-DK. Toate modelele sunt disponibile cu modul de scanare Standard sau Auto Range pentru a oferi profunzimea de câmp optimă, în orice aplicaţie specifică.

Noua tastatură completă extinde flexibilitatea cititorului PowerScan PM8300. În special, principalele avantaje ale unei tastaturi alfanumerice, sunt:

- Capacitatea de a introduce manual coduri care nu sunt lizibile. În general, în Depozit există aplicaţii mobile în care operatorul este în mod normal departe de computer. Folosind un scanner standard fără tastatură, codurile de bare ce nu pot fi citite forţează operatorul să meargă înapoi la computer şi să introducă codul de bare de pe tastatura acestuia cu o pierdere de timp.

- Capacitatea de a introduce manual date ce nu sunt codificate în coduri de bare. În mod special, capacitatea de a introduce cantitatea în aplicaţii inventar sau pregătirea de livrare.

- O mai mare interactivitate cu computerul gazdă. Utilizarea completă a capabilităţilor tastaturii, operatorul poate foarte uşor să administreze sesiuni interactive în timp aplicația rulează pe computer la distanţă.

PowerScan PM8300-DK poate fi utilizat în aceleași aplicații în care sunt folosite PowerScan PM8300 şi PM8300-D. Aceasta se datorează faptului că tastatura adaugă capacitatea de a introduce manual coduri de bare ce nu pot fi citite şi îmbunătăţeşte eficienţa în orice aplicație în care timpul este critic. În plus, se oferă noi oportunităţi pentru aplicaţii unde în prezent sunt folosite terminale mobile. Poate fi folosit in aplicații simple de tip cod-cantitate, cum ar fi inventar, pregatirea de livrare, etc.

 

 

 

Selectati limba:

ro en

Noutati:

MAS 400 - Solutia Datalogic pentru Automatizarea Scanarii de Anvelope

Datalogic Automation prezinta solutia sa in tehnologia revolutionara imaging, bazata pe scanerul Matrix 400TM, care este simpla si flexibila: MAS 400 (Matrix camera-Array System).......

...citeste mai mult
PowerScan PM8300-DK - cu ecran şi tastatură

Scancode Technology are placerea de a anunța introducerea de către Datalogic Scanning a noului PowerScan PM8300-DK, un scanner ....

...citeste mai mult
Master - WMS – Gestionare Fizică a Depozitului

Sistemul de Management de Depozit (WMS) este un supliment al Sistemului de Gestiune Contabilă numit în continuare ERP (Enterprise Resource Planning).....

...citeste mai mult

 

Toate drepturile rezervate Scancode.ro Webdesign - ISEOM

Termeni si Conditii