RO » Furnizori echipamente » NiceLabel

NiceLabel oferă urmatoarele soluții de etichetare:

NiceLabel Software
NiceLabel Suite, NiceLabel Pro, NiceLabel Express

NiceLabel Software

NiceLabel Suite

nicelabel

NiceLabel Suite - Soluţie modulară de etichetare cu funcţii complete pentru cerinţele de proiectare, integrare şi de imprimare profesională.
Un modul special de tipărire şi proiectare de formulare personalizate de introducere a datelor asigură obținerea etichetelor simplificat si fără erori. Aplicațiile specifice de tipărire etichete pot fi extinse dincolo de birou, pe dispozitivele mobile.
Opţiuni de conectivitate robuste și care nu necesită programare permit utilizatorului să integreze operația de etichetare în orice mediu, de la aplicații software la diverse dispozitive hardware, fără modificări ale aplicației gazdă.

 

NiceLabel Pro

nicelabel

NiceLabel Pro - Aplicație avansată de proiectare pentru etichetarea profesională cu cod de bare şi RFID.
Include suport complet pentru baze de date, securitatea utilizatorilor şi a documentelor precum şi opţiuni de integrare. O gamă largă de caracteristici şi opţiuni face din NiceLabel Pro un instrument puternic, dar uşor de folosit pentru orice cerinţă de etichetare.

 

NiceLabel Express

nicelabel

NiceLabel Express - Aplicație elementară de etichetare. 
Acest produs software de nivel elementar prezintă un prim pas spre o soluție profesională de etichetare cu un suport limitat pentru câmpurile variabile şi importul datelor externe.

Top


Selectati limba:

ro en

Noutati:

MAS 400 - Solutia Datalogic pentru Automatizarea Scanarii de Anvelope

Datalogic Automation prezinta solutia sa in tehnologia revolutionara imaging, bazata pe scanerul Matrix 400TM, care este simpla si flexibila: MAS 400 (Matrix camera-Array System).......

...citeste mai mult
PowerScan PM8300-DK - cu ecran şi tastatură

Scancode Technology are placerea de a anunța introducerea de către Datalogic Scanning a noului PowerScan PM8300-DK, un scanner ....

...citeste mai mult
Master - WMS – Gestionare Fizică a Depozitului

Sistemul de Management de Depozit (WMS) este un supliment al Sistemului de Gestiune Contabilă numit în continuare ERP (Enterprise Resource Planning).....

...citeste mai mult

 

Toate drepturile rezervate Scancode.ro Webdesign - ISEOM

Termeni si Conditii