RO » MAS 400 - Solutia Datalogic pentru Automatizarea Scanarii de Anvelope

MAS 400 - Solutia Datalogic pentru Automatizarea Scanarii de Anvelope

Datalogic este de multi ani prezenta cu solutii de succes in domeniul productiei si in segmentele interne si externe ale lantului logistic inclusiv cu realizari de referinta in Industria Anvelopelor utilizand atat tehnologia laser cat si pe cea de imaging. Citirea codurilor de bare pe parcursul producerii industriale a anvelopelor poate fi o problema complexa daca nu se ia in considerare potentialul oferit de cea mai recenta tehnologie de imaging. La fiecare etapa a productiei si a manipularii de la linia de productie la depozit, anvelopa trebuie sa fie identificata in fiecare faza. Dar citirea codului de pe anvelopa este critica, problema principala constand in citirea unui cod mic, prezentat in directii aleatoare și intr-o zona spatiala considerabil mai mare decat dimensiunea lui. Cu vechile tehnologii, rate bune de citire au putut fi atinse cu scanere laser de putere dar cu costuri ridicate si configuratii complexe.

Datalogic Automation a simplificat solutia, facand-o mai puternica, mai flexibila, mai usor de instalat si de intretinut.

Datalogic Automation prezinta solutia sa in tehnologia revolutionara imaging, bazata pe scanerul Matrix 400TM, care este simpla si flexibila: MAS 400 (Matrix camera-Array System).

Acest echipament special nu va "scapa din vedere" nici un produs, indiferent de starea sau pozitia codului de pe el.

mas-400-solutia-datalogic-pentru-automatizarea-scanarii-de-anvelope

Performanta de Citire in orice conditii
Nu trece cu vederea nici o anvelopa. A fi capabil sa citeasca etichete cod bare radiale prezentate omni-directional este cerinta de baza. In timpul procesului de vulcanizare codul se poate murdari, acoperi partial, sau poate fi distorsionat. Este strict necesar sa se asigure o rata de citire extrem de inalta in oricare dintre aceste conditii. Sistemele traditionale de citire bazate pe tehnologia laser au permis o performanta de citire buna doar la costuri mari de implementare, proceduri de configurare sofisticate si o flexibilitate redusa. MAS poate asigura performanta de citire pe orice anvelopa si in orice situatie cu rate de citire de pana la 99,8% datorita performantelor unice ale noului Matrix 400TM.

Flexibilitate
Indiferent de tipul benzii transportoare, pe care etichetele trebuie citite de sus, de jos sau lateral (pe lantul transportor cu carlige), indiferent de latimea sau diametrul anvelopei, trebuie garantata citirea perfecta a codului. MAS 400 poate fi configurat cu foarte mici adaptari pentru a  functiona pe orice sistem de transport. Rezulta o maxima flexibilitate in utilizare si un randament mare al investitiei. La o posibila schimbare in viitor a sistemului de transport, MAS se va adapta cu modificari minimale.

mas-400-solutia-datalogic-pentru-automatizarea-scanarii-de-anvelope

Scalabilitate 

E mai usor decat a fost vreodata sa adaptezi sistemul de citire cod bare la banda transportoare si tipo-dimensiunile de anvelope produse. MAS poate acoperi latimile uzuale de conveyor (de la 400mm la 1200mm) multumita usurintei de a adauga sau scoate un cititor. Prin urmare, investitia dvs. urmareste schimbarile din fabrica, prelungind spectaculos perioada de viata a investitiei.

Redundanta
Ritmul sistemelor de productie moderne este atat de rapid si, prin urmare, procesele de manipulare si stocare a produselor, incat ar fi o risipa serioasa pentru o companie sa aloce timp si operatori pentru a "drege" greselile unei masini nefiabile. Pierderea de date intr-o întreprindere producatoare, datorate unei functionari defectuoase a unui cititor, va conduce la costuri imense pentru asigurarea trasabilitatii si la opriri ale productiei. MAS continua sa lucreze, asigurand rate foarte inalte de citire a codurilor chiar daca unul dintre capetele de citire care compun reteaua inceteaza sa lucreze. Datorita suprapunerii consistente dintre zonele de citire a capetelor imager succesive, se va observa doar o mica scadere a performantei de citire in cazul defectarii unuia dintre cititoare. In plus, MAS este constituit dintr-o retea de Matrix 400TM, cel mai puternic Imager Datalogic fara componente in miscare, ceea ce asigura cea mai mare fiabilitate. In consecinta, riscul de pierdere de date in timpul lucrului este redus, facand din MAS cel mai sigur sistem din lume pentru aplicatiile de citire a anvelopelor.

mas-400-solutia-datalogic-pentru-automatizarea-scanarii-de-anvelope

 

mas-400-solutia-datalogic-pentru-automatizarea-scanarii-de-anvelope

 

Caracteristici si Functionalitati

 

mas-400-solutia-datalogic-pentru-automatizarea-scanarii-de-anvelope

 

Sistemul este compus din:
O retea de Matrix 400 600-0X0 (UXGA 1600x1200 pixels) de la Datalogic Automation. Matrix 400TM este astazi cel mai puternic Cititor Cod Bare1D si 2D de pe piata.
Cutia de Conexiuni Modulara, CBX500, permite conectarea sistemului  printr-o cablare realizata rapid si usor. Prin adaugarea Modulului Display (BM150) si a Modulului Backup (BM100) se asigura monitorizarea simpla a sistemului si inlocuirea rapida a unui cititor in caz de defectare.

Achizitii de Date:
Cititoarele sunt conectate prin ID-NETTM in configuratie Master- Slave care va permite sa achizitionati si filtrati date prin dispozitivul Master la viteze foarte mari (1.0 Mbps).
Informatii suplimentare despre cod (lungime, orientare, pozitie...)  pot fi de asemenea trimise prin ID-NETTM la dispozitivul Master.

Transmisia de Date:
Conectivitate standard (RS232/RS485 sau Ethernet) permite transmisia de date catre sistemul de calcul. Este disponibila si o conectivitate extinsa Fieldbus (Profibus, DeviceNet, Profinet, Can Open, ..) prin module aditionale care pot fi inserate in cutia de conexiuni CBX500.

Usurinta in Montare:
Spre deosebire de solutiile laser anterioare, toate cititoarele pot fi montate in linie pe acelasi element suport, cu aceeasi orientare, aceeasi distanta intre doua cititoare adiacente si aceeasi distanta fata de conveyor, nefiind necesara o configuratie mecanica complexa.

Usurinta de Inlocuire:
Recunoasterea automata a unui dispozitiv nou conectat la o retea prin intermediul modulului BM100, cu functionalitatea Backup & Restore a configuratiei dispozitivului (pana la: Master + 15 Slave), montat in interiorul CBX500, comunicand prin reteaua ID-NETTM asigura feedback imediat pentru procedura de inlocuire, prin modulul Display BM150 montat pe CBX500.

mas-400-solutia-datalogic-pentru-automatizarea-scanarii-de-anvelope

 

Diagnosticare si Monitorizarea Sistemului

Diagnostic Local: disponibilitatea informatiei complete si a diagnosticelor pe modulul Display BM150 montat pe cutia de conexiuni modulara CBX500:
Ultimul Cod Citit
Statistica Citire
Starea Retelei
Mesaje de defectare a dispozitivelor

Diagnostic de la Distanta
Controlul de la distanta a intregii retele prin software supervizare dedicat (Datalogic WebSentinelTM) si placa Ethernet inclusa:
Statistica Citire
Status Retea

Diagnostic si Monitorizarea de la Distanta
Statia dvs. de Citire Cod Bare este permanent sub control datorita Datalogic WebSentinelTM,mas-400-solutia-datalogic-pentru-automatizarea-scanarii-de-anvelopesupervizorul software Datalogic Automation care ofera monitorizare completa de la distanta a fabricilor cu retele mari de citire. Datalogic WebSentinelTM va monitorizeaza in timp real sistemul, oferind un set complet de statistici si diagnostice.

Ca partener pentru Romania al Datalogic Automation, am instalat deja mai mult de 10 sisteme MAS 400, cu rezultate foarte bune.

De aceea, credem ca suntem in masura sa raspundem la eventualele dvs. intrebari suplimentare.
De asemenea, va putem ajuta in evaluarea eficientei utilizarii acestui tip de instalatie de achizitie automata a datelor, in diferitele faze ale productiei sau testarii.
Va rugam sa ne contactati!

Selectati limba:

ro en

Noutati:

MAS 400 - Solutia Datalogic pentru Automatizarea Scanarii de Anvelope

Datalogic Automation prezinta solutia sa in tehnologia revolutionara imaging, bazata pe scanerul Matrix 400TM, care este simpla si flexibila: MAS 400 (Matrix camera-Array System).......

...citeste mai mult
PowerScan PM8300-DK - cu ecran şi tastatură

Scancode Technology are placerea de a anunța introducerea de către Datalogic Scanning a noului PowerScan PM8300-DK, un scanner ....

...citeste mai mult
Master - WMS – Gestionare Fizică a Depozitului

Sistemul de Management de Depozit (WMS) este un supliment al Sistemului de Gestiune Contabilă numit în continuare ERP (Enterprise Resource Planning).....

...citeste mai mult

 

Toate drepturile rezervate Scancode.ro Webdesign - ISEOM

Termeni si Conditii