inventarNoi știm foarte bine că pentru o întreprindere Inventarierea stocurilor este un control necesar, dar în același timp o cheltuială. Costurile de inventariere reprezintă atât manopera necesară acestei operații cât și, mai ales, valoarea pierdută în timpul în care activitatea comercială este oprită. De ex. cât costă oprirea activității în 5 unități service și 4 magazine pe perioada executării inventarului în depozitul central care le aprovizionează pe toate?

De aceea Master-WMS este conceput pentru minimizarea timpului necesar executării precise a inventarierii, prin reconstituirea inteligentă a inventarelor parțiale ordonate și executate de operatori mobili independenți, scalabilitate pentru utilizarea maximală a resurselor disponibile în timpul acestei operații, module de supervizare pentru controlul anomaliilor observate înainte de închiderea inventarului ș.a.

Modulul de Inventariere din Master-WMS permite și executarea unor inventare parțiale, de sondaj, pe locații sau articole, procedură care s-a demonstrat că duce la reducerea ”pierderilor nejustificate” din stoc datorită creșterii gradului de responsabilizare a angajaților.

Din punct de vedere hardware, sunt necesare Computere Mobile, Cititoare Neasistate de Cod Bare, Imprimante de Etichete, Infrastructură Wireless.

Contactați-ne pentru mai multe detalii

 

Toate drepturile rezervate Scancode.ro Webdesign - ISEOM

Termeni si Conditii


Specializata in indentificarea automata prin coduri de bare si aplicatii RFID, societatea Scancode Technology ofera solutii la cheie pentru gestionarea fizica a unui depozit si pentru inventarul stocurilor (inventar faptic). Oferim spre utilizare si solutii mobile pentru retail, software-uri wms, cititoare RFID, computere mobile, cititoare de coduri de bare, imprimante Zebra, echipamente de scanare neasistata etc.