RO » Furnizori echipamente

Furnizori echipamente:

furnizori-echipamente

Cisco este lider în furnizarea de echipamente de reţea şi de gestionare de reţea pentru Internet.Produse includ routere, hub-uri, Ethernet, Wireless LAN Access Point si Controller, Voce şi Unified Communications. Soluțiile de rețea bazate pe Cisco Internet Protocol (IP) reprezintă fundaţia pentru rețelele de comunicații din afaceri, educaţie, guvern şi acasă.

furnizori-echipamente

Grupul Datalogic este format din trei divizii principale: Datalogic Scanning ce oferă cea mai largă gamă de cititoare cod bare multi-platformă, cititoare/cântare pentru puncte de vânzare şi cititoare de mână din lume Datalogic Mobile detine o linie completă de computere mobile rigidizate ce pot fi folosite pentru gestiunea depozitelor, retail şi transport şi logistică Datalogic Automation completează portofoliul de produse cu sistemele de citire neasistată de înaltă calitate.

Majoritatea aplicațiilor care se rezolvă cu aceste echipamente necesită o infrastructură fie pentru mobilitate (Sistem Star), fie pentru comunicații prin interfețe industriale (ProfiBus, ID-Net, etc.).

 furnizori-echipamente

Label-Aire este de peste 40 de ani lider în producţia de sisteme de etichetare, specializat în sisteme de mare viteză operate de microprocesoare integrate şi controlere digitale.

furnizori-echipamente

Ca lider în industrie, Motorola Enterprise Mobility (ex. Symbol Technologies) ofera o istorie lungă şi decenii de experienţă în domeniul mobilităţii - de la dezvoltarea de cititoare cod de bare la dezvoltarea unei primei şi a celei de a doua generaţii LAN fără fir, primul cititor mobil RFID, şi multe altele. Produsele testate de-a lungul timpului de sunt în uz în întreaga lume, în companii din topul Fortune 500, precum şi întreprinderile mici, alese pentru performanţele lor superioare, fiabilitate, durabilitate, capabilităţi şi administrare. Portofoliul nostru complet de produse ne permite să abordam toate aspectele legate de mobilitatea pentru orice companie de orice mărime, şi include Cititoare Cod de Bare, Computere Mobile, Wireless LAN, RFID infrastructura de mobilitate, solutii de management de mobilitate, precum şi o gamă largă de servicii end-to-end ajuta în fiecare etapă a soluţiei dumneavoastră de mobilitate.

furnizori-echipamente

NiceLabel este o familie de software profesional de etichetare, pentru soluţiile complete de design şi de tipărire etichete cod de bare şi RFID pentru utilizatori desktop, enterprise şi mobili.

 furnizori-echipamente

Zebra Technologies oferă în 100 de tări din lume soluţii de imprimare inovative şi fiabile pentru dezvoltarea afacerii şi aplicaţii de securitate. Mai mult de 90 de procente din companiile Fortune 500 folosesc imprimante Zebra. O gamă largă de aplicaţii beneficiază de imprimante Zebra de coduri de bare, etichete inteligente, chitanţe si carduri obtinânduse astfel o securitate sporita, calitate îmbunătaţită, costuri micşorate şi servicii mai bune. Compania a vândut peste şase milioane de imprimante, inclusiv soluţii mobile wireless şi imprimante RFID. De asemenea, oferă software specific, soluţii de conectivitate şi consumabile (etichete, carduri, riboane).

Selectati limba:

ro en

Noutati:

MAS 400 - Solutia Datalogic pentru Automatizarea Scanarii de Anvelope

Datalogic Automation prezinta solutia sa in tehnologia revolutionara imaging, bazata pe scanerul Matrix 400TM, care este simpla si flexibila: MAS 400 (Matrix camera-Array System).......

...citeste mai mult
PowerScan PM8300-DK - cu ecran şi tastatură

Scancode Technology are placerea de a anunța introducerea de către Datalogic Scanning a noului PowerScan PM8300-DK, un scanner ....

...citeste mai mult
Master - WMS – Gestionare Fizică a Depozitului

Sistemul de Management de Depozit (WMS) este un supliment al Sistemului de Gestiune Contabilă numit în continuare ERP (Enterprise Resource Planning).....

...citeste mai mult

 

Toate drepturile rezervate Scancode.ro Webdesign - ISEOM

Termeni si Conditii


Societatea noastra ofera solutii pentru inventarul stocurilor si gestionarea fizica a unui depozit. De asemenea, Scancode Technology vine in sprijinul dumneavoastra cu solutii de achizitii date la cheie si cu echipamente profesionale: aplicatoare Label Aire, computere mobile rigidizate si cititoare coduri de bare Datalogic si Motorola Symbol, imprimante Zebra, solutii mobile wireless Cisco, imprimante RFID etc.