RO » Acasa » Solutii Achizitie Date Cod Bare » Factory Automation

factory-automationSoluții la cheie: Stații de citire neasistată pentru automatizarea unor procese industriale

În posturi automate de fabricație sau de control, prin automatizarea identificării semifabricatului sau produsului care urmează să fie procesat, se mărește productivitatea operației respective. Această automatizare permite eliminarea personalului care, altfel, trebuie să introducă manual în PLC-uri datele specifice de configurare a postului pentru tipul de produs care intră. De asemenea, viteza de trecere a produsului prin postul respectiv crește pe măsura eliminării timpului necesar identificării umane și introducerii manuale a datelor.

De la analiza cerințelor concrete, la proiectarea stațiilor, realizarea, instalarea, configurarea și până la atestarea funcționalității stațiilor,  Scancode Technology asigură toate serviciile necesare pentru beneficiarii săi.

Această gamă de servicii este și la dispoziția partenerilor, firme de automatizări industriale cu specializări precise, prin subcontractarea de către Scancode Technology a realizării stațiilor de citire cod bare ce vor fi integrate în liniile automate complexe construite de parteneri. Experiența în această tehnologie a firmei Scancode este o incontestabilă valoare adăugată proiectelor complexe.

Principalele beneficiare sunt industriile: farmaceutică (condiționarea medicamentelor), producția de anvelope, electronică/electrotehnică, auto (subansamble și asamblare), servicii medicale (automatizarea procesării rezultatelor analizelor). 

 

 

Toate drepturile rezervate Scancode.ro Webdesign - ISEOM

Termeni si Conditii