RO » Despre noi

Valoarea adăugată de firma noastră constă în soluții la cheie care măresc competitivitatea clienților noștri. Scancode Technology rezolvă problemele dvs. logistice, atât în producție cât și în gestionarea stocurilor, prin aplicarea tehnologiilor de identificare automată. Scopul activității noastre este să ajutăm la optimizarea proceselor economice ale clienților noștri.
Personalul firmei Scancode Technology are o experiență de peste 15 ani în tehnologia identificării automate (cod bare și RFID)
. Între realizările noastre se numără:

 • sisteme de achiziţie şi transmisie de date (Automobile Dacia, TNT Romania, Honeywell Garrett, Leoni Wiring Systems, Intrarom, Continental Automotive Systems, Faurecia Seating Tălmaciu, Daewoo Automobile)
 • sisteme de tipărire şi etichetare cu cod bare (Urbis Armături Sanitare, Tehnoton, Automobile Dacia, Ductil)
 • soluţii de inventariere (B&B Collection, Rădăcini)
 • soluţii de preluare comenzi din showroom şi transmitere la depozit ca ordine de livrare (Mafcom, Interprima, Interservice, Gres de Gres)
 • soluţii de gestiune fizică producţie sau depozit (Matris, Malvina, Dacris, DSV - fost Frans Maas, Agricantus, Contor Group)
 • soluţii de control şi sortare după cod bare (Sandoz, AIC Handling Aeroport M. Kogălniceanu şi Băneasa, Xerox (Romania) Echipamente si Servicii)
 • soluţii de Achiziții de Date pentru Procese Industriale Automatizate (Victoria Florești - Michelin, Pirelli Tires Romania, Autoliv Romania, Bosh Rexroth, Coca-Cola HBC Romania, Askoll)

Scopul nostru este să găsim soluţia problemei dvs. şi să implementăm „la cheie" sistemul complet de care aveți nevoie. Prin sistem complet înțelegem atât software cât și hardware specific (echipamente de marcare și identificare automată, ca periferice pentru sisteme de calcul și de control al mașinilor automate sau fiind integrate în computere mobile). Domeniul nostru de competență, în care se înscriu soluțiile oferite, include următoarele procese economice: gestionare fizică a stocurilor (materii prime, scule/piese, produse finite), gestiune de producție, achiziție/control date pe linii de fabricație (inclusiv linii automate), sortare pe benzi transportoare, gestionare RFID a documentelor fizice, etichetarea produselor.
Pentru o bună implementare, suntem în măsură să asigurăm toate serviciile necesare:

 • analiză
 • proiectare instalații de achiziție date și de etichetare automată
 • dimensionare
 • instalare (hardware și software)
 • mentenanță
 • service (în garanție și după garanție)
 • instruirea personalului care operează cu sistemul

Interfațarea soluțiilor noastre cu sistemul dvs. informatic. Avem capacitatea de a interfața soluțiile oferite de noi, și care gestionează informațiile legate de mișcările la nivel fizic, cu sisteme ERP (Enterprise Resource Management = Gestionare Financiar-Contabilă a Intreprinderii), WIP (Work in Progress = Gestiune de Producție) sau alte sisteme informatice specifice.
Soluțiile Scancode Technology funcționează în timp real și se bazează pe lucrul on-line și comunicația bidirecțională de date (WLAN, WAN, PAN). 

Selectati limba:

ro en

Noutati:

MAS 400 - Solutia Datalogic pentru Automatizarea Scanarii de Anvelope

Datalogic Automation prezinta solutia sa in tehnologia revolutionara imaging, bazata pe scanerul Matrix 400TM, care este simpla si flexibila: MAS 400 (Matrix camera-Array System).......

...citeste mai mult
PowerScan PM8300-DK - cu ecran şi tastatură

Scancode Technology are placerea de a anunța introducerea de către Datalogic Scanning a noului PowerScan PM8300-DK, un scanner ....

...citeste mai mult
Master - WMS – Gestionare Fizică a Depozitului

Sistemul de Management de Depozit (WMS) este un supliment al Sistemului de Gestiune Contabilă numit în continuare ERP (Enterprise Resource Planning).....

...citeste mai mult

 

Toate drepturile rezervate Scancode.ro Webdesign - ISEOM

Termeni si Conditii


Scancode Technology vine in sprijinul dumneavoastra cu solutii de scanare neasistata, etichetare produse, tiparire si aplicare de etichete etc. Societatea noastra dispune si de oferte de aplicatii standard pentru optimizarea procese economice, gestiune stocurilor si productiei in vedere cresterii competitivitatii economice.