courier1courier1Scancode Technology oferă soluții mobile pentru operatorii de pe teren, fie că aceștia fac servicii de curierat, fie că prestează alte servicii, care includ atât manoperă cât și utilizarea unor materiale.

În ambele cazuri, soluțiile noastre adaugă valoare prestației prin înregistrarea și transmiterea rapidă a datelor care asigură trasabilitatea coletelor (în cazul curierilor), sau, în cazul serviciilor executate la beneficiari, a datelor referitoare la manopera prestată și materialele utilizate. Aceasta permite inclusiv tipărirea promptă, la beneficiar, a facturii (emise la sediul central) pentru serviciile executate.

Rutele de deplasare a operatorilor mobili pot fi optimizate cu sistemele GPS integrate în computerele mobile.

O variantă a soluțiilor noastre pentru asistarea serviciilor executate pe teren o reprezintă cea de citire a contoarelor de utilități. Pe lângă identificarea automată a clientului după seria contorului, valoarea adăugată de soluția noastră constă în faptul că datele citite și introduse pe computerul mobil sunt transmise on-line la sediul central, de unde se primește imediat factura ce se tipărește pe imprimanta portabilă pentru înmânarea ei abonatului, pe loc. Cu o singură deplasare se finalizează tranzacția și se obține și confirmarea de primire.

 

Contactați-ne pentru mai multe detalii.

 

 

 

All rights reserved Scancode.ro Webdesign - ISEOM

Terms and conditions